Stockholm!

Nu om en halvtimma åker jag Johan och Greta till Stockholm! Wohoo, vi ska på utställning med Greta, mysa i lägenheten på Söder som vi lånat av min goda vän Silvana, sen ska vi äta på någon fin restaurang för att fira att vi varit ihop i 5år! Det är länge det! =)
Tänkte att jag skriver en rapport om hur vi haft det när vi kommer hem på Söndag. Hoppas ni andra får en bra helg! Tjingeling!

Välkommen till HUND2009!


Jag är med och tävlar om ett dunder pris!


Vill ni va med och tävla ni oxå gå in på www.poshpoodle.blogg.se eller så kan ni shoppa loss direkt på www.poshpooches.se

Själv så vill jag gärna vinna så jag kan köpa nya julkläder åt Jocke o Greta. För Jocke har blivit för tjock för sin förra och Greta har faktiskt aldrig haft någon juloutfit =)

Håll tummarna för mig!

Pinsamt dålig uppdatering.... jag vet =( Sorry

Det har hänt mycket sen sist. Just därför jag inte har hunnit eller har haft ork att skriva. Men jag ska försöka berätta lite vad som hänt =)


Förra fredagen va jag på Gekås. Köpte i princip alla julklappar som jag skulle köpa, fattas väl bara tre stycken ungefär. Men något jag gick och funderade på va, hur kan folk köpa massa kläder där? Det finns ju absolut inget snyggt. Tant kläder och massa krafs?? Ja ja en massa bra prylar har dom billigt i alla fall. Det är det jag köper!


Förra Söndagen va jag på dop för lilla Axel, jag va Gudmor och stog stolt längst fram och höll den lilla parveln. Efter kyrkan va det mat och fika med familjen. Det va jätte mysigt!


Förra veckan så har jag haft dansuppvisning 4 dagar i rad. Jag och Malena har ju dansat hela hösten och avslulningen va en uppvisning på Saga Teatern i Borås. Det gick verkligen skit bra och familjen och mina vänner tyckte det med! Hoppas dom va ärliga bara ;)

Vi hade monster tema så varje kväll fick jag sminka mig rejält och klä ut mig!



I helgen har jag shoppat shoppat och shoppat =)
I fredags va vi i Jönköping. Köpte först någon del till bilen, sen åkte vi vidare till MediaMarkt för att byta vår GPS som inte funka. Men vad händer! Jo! Den funkar utmärkt när kassanissen kollar den! Suck, det va bara och ursäkta och vända!
Sen åkte vi vidare till A6, köpte en klänning och gick på IKEA där vi hitta lite krafs.
I lördags började jag min dag med att fika med mamma och favoritmoster Soile ifrån Stockholm. Åt smörgåstårta till frukost. Mumma =)
Sen åkte jag Johan och Sebbe till Borås, kollade lite mer julklappar, jag köpte ett par skor och käka lite mcdonalds =)
Söndagen såg nästan likadan ut. Jag åkte till Borås, fast den här gången med kompisen Annika och hennes son. Hon köpte massa julklappar och jag byte mina skor jag köpte dagen innan. Jag hade köpt ett par rosa skor först men kom på att jag behövde skor till klänningen som jag köpte och ska ha på julfesten så jag bytte till ett par svarta istället! Velmaja jag vet ;)

product view of: Diamond Pump


Måndag och tisdag har jag varit sjuk. Fick en förkylning men idag Onsdag är jag tillbaka i arbete.
Passade på att även köpa en kavaj i butiken som ligger precis snett nedanför oss när jag va sjuk =)

Har förresten tänkt att ha fest hemma hos oss på Juldagen. Vi hade det förra året och det va jätte kul så varför inte en favorit i repris. Hoppas att lilla Lisa är hemma och vill partaja med mig! Det va länge sen! =)

Nu har jag lovat mig själv att blogga mer än vad jag gjort senast. Men nu måste jag jobba sista halvtimman!

Ha det bra gott folk! =)


Jocke är...

0-423a4804d30f269314c8ca6bc4758e3a.png

Kolla varifrån!

Jocke är så jävla söt, jag vill oxå ligga kvar i sängen och sova!


RSS 2.0