Snart redan torsdag!

Den här veckan har verkligen gått jätte fort! Det är ju som sagt snart redan torsdag! Sen har det verkligen gått finnemang på jobbet, har sålt som tusan! Mer pengar i fickan till mig i slutet på December! =)

Annars har jag inte gjort något särskilt i veckan vad jag kan minnas??? Jo igår började jag att fylla i min tatuering som jag har på magen. Ni ska få se en bild när den är klar. Det är i alla fall massa söta muffins, godis och annat sött!
Idag har jag tränat och det gick oxå jätte bra, allt går bra nu. Volterna blev bra och jag gjorde massa styrka så jag blir lite starkare.

Längtar till helgen! På fredag blir det Ullared och julpyssel hos mamma. Lördag ska jag på genrep för dansen, sen ska jag hjälpa Annika och flytta och sen ska jag och Johan på fest i Borås hos Daniel och Marcus. På söndag blir det först dansuppvisning och sen ska jag köra fort som tusan till Systers lilla Axels dop. Jag har ju fått den stora äran att vara gudmor oxå! Känner mig lite hedrad!

Läste förresten idag på Aftonbladet att det inte kommer bli någon vit jul på väldigt väldigt länge här nere i söder =( Då tycker jag att vi ska flytta fram julafton en månad! För vem vill ha en brun grön jul?

Nä nu ska jag duscha och sen har jag fjäskat till mig en massage av Johan! Han är så snäll <3
Sen blir det sängen! God Natt!

Bjuder på en liten bild på Jockeponken =)

Jag är med och tävlar igen =)


Men den här gången vill jag jag vinna ett smycke ifrån www.cocoo.se! Tävlingen hittade jag hos www.fokis.se.

Läser hennes blogg varje dag, hon skriver alltid om massa söta saker. Precis som jag gillar =)

Har velat köpa ett halsband från Cocoo länge, men det har aldrig kommit för mig! Men nu hoppas jag att jag kan vinna det istället =)

Gå in själva och kolla på deras sida, dom har massa annorlunda söta smycken m.m.

Britney vs Derrick Berry

Jag älskar Britney Spears men här har ni en kille som oxå är sjukt duktig =)


sötnosen <3...

3883ef9ce93e685b90e4f5bd9f0d34b5.png

Kolla varifrån!

sötnosen <3


Jobbig vecka!

Det har varit en riktigt jobbig vecka, särskilt med tanke på veckans resultat på jobbet som blev skit! Måndagen rullade på som vanligt, dansade och konstaterade att jag har sjukt dålig kondis när vi hade en jobbig uppvärmning.

I Tisdags så berättade Bezz, chefen, att han ska sluta =( Det hade blivit en ledig tjänst nere i Växjö där han tidigare bodde och har alla sina gamla vänner så jag förstår att han gör det. Men samtidigt är vi alla jätte ledsna. Vi har haft det så jäkla bra med honom som chef jämfört med dom andra teamen. Slöare, skratt varje dag, super grymma fester m.m. Så vi kommer sakna honom massor. Vem ska nu bjuda oss på champagne ;)

I Torsdags köpte jag en ny dator. Den gamla funkade inte som jag ville + att jag ville ha en mindre smidare som man faktiskt orkar ha med sig. Sen är det ju rosa oxå =)

I går va vi och storhandlade på ICAMaxi i Borås. Handlade mat för hela månaden och lite till och det gick bara på 700kr sammanlagt! Hur bra som helst =) Skulle även gått och vaccinerat mig tillsammans med Hannah och hennes dotter men då va vaccinet slut! Suck, och stackars Hannah som fick åka långt helt i onödan.
På kvällen blev det två filmer, Yes Man och Transformers 2.

Idag åkte jag med pappa till Dalsjöfors och köpte en doppresent till Axel. Vad det blev kan jag ju självklart inte avslöja, men jag hoppas dom blir glada! På eftermiddagen gick Johan och en kompis upp i skidbacken igen. Alltid bra med lite motion. Sen åkte vi hem till mamma. Jag sydde klart min kjol som jag ska ha på uppvisningen och sen blev vi bjudna på massa mat! Vid sju åkte vi på bio, Final Destination i 3D! Det roliga är att det finns bara fyra stycken ställen i Sverige som har det, varav vi i lilla Ulricehamn är en av dom! Det trodde ni inte va?
Filmen va väl så där....men det hade varit ännu sämre om det inte hade varit 3D.

Nu sitter jag själv här hemma, skit tråkigt. Johan är i väg och fixar det sista med bilen. Så jag får sitta här själv och glo =( Hyrde Brüno...men den va ju inte bra för fem öre.

På tal om något helt annat (som Simon alltid påpekar att jag alltid säger) jag är imponerad av de bloggare som skriver flera gånger om dagen varje dag! Hur hinner/orkar dom. I och för sig så är ju ja väldigt lat, men ändå.

Har förresten önskat mig en julklapp av min syster. Jag har körkort, men jag kan absolut ingenting om hur man byter det ena eller det andra. Vad man ska göra om det händer eller om det ser ut så där. Så därför tyckte jag att hon kunde köpa den här boken till mig:




Nä nu skiter jag i det här. Ska gå ut med hundarna i kylan! Ni får två bilder till. En på världens bästa chef och en bild på min nya fina dator =) Hej hej



Oooo vad jag vill vinna!

Jag är med och tävlar på www.fokis.se blogg om en Iphone med valfritt skal!
Jag är verkligen verkligen i behov av en ny! Den jag har nu beöver jag ha tre laddare till, en hemma, en i bilen och en på jobbet, eftersom batteriet är så fruktansvärt dåligt. Den är jätte trög, ska man t.ex. visa en bild som man har tagit så tar det fem minuter innan man är inne i bildprogrammet =( Dålig mottagning m.m m.m. Bläää va den är skit!
Så hoppas hoppas hoppas att jag vinner, någon gång kan jag väl få ha lite tur! =)

Det här skalet skulle jag välja om jag vinner, jag såg att det fanns Hello Kitty skal oxå, men näää den här gången hoppar jag det =)

http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-berry.html



Nu håller jag tummarna =)

Trött....

Jag fattar inte vad det är med hösten och den här fruktansvärda tröttheten!!! JAG ORKAR INTE! Alla på jobbet är precis likadana, vi sitter ju nästan och sover allihop. Orkar knappt inte hålla upp ögonen.
Jag lovade ju att skriva igår kväll men jag orkade verkligen inte. Kom hem vid tio efter dansen. Då orkade jag knappt ens hacka lite grönsaker som jag skulle ha till maten. Men Johan tvingade mig så jag åt till slut lite innan jag la mig framför TV:n, somnade och sen vid halv tre så väckte Johan mig och jag gick och la mig i sängen.

Och nu måste jag tyvärr börja jobba igen, men det går inte snabbt.... Hörs kanske sen....om jag orkar =(



Sorry för...

-7c20ead1414ee8ebb7cbc35e83e2457.png

Kolla varifrån!

Sorry för den dåliga uppdateringen... Nu ska jag dansa i två timma. Men när jag kommer hem så ska jag berätta vad som hänt sen sist :) Tjingeling


Nu står...

2ee7fbbeaab9dc171e4b927d913b31e5.png

Kolla varifrån!

Nu står jag högst upp i ulricehamns skidbacke... Det va jobbigt att gå upp ska ni veta! :)


Låååång dag!

Nu är snart den här långsamma onsdagen slut, vi har haft skit kul på jobbet, skrattat som sjutton men själva arbetet gick så sjukt långsamt. Annars så har jag kommit hem, skjutsat Johan till träningen, lagat mat samtidigt som jag snackat skit med chefen i typ en och en halv timma, vi hade lika tråkigt båda två =)
Nu sitter jag framför TV:n är proppmätt och tittar på Stockholm-Arlanda. Funderar på att va dum och gå och handla något riktigt onyttigt och svulla i mig =) Hade velat pröva dom nya pringles chipsen, men Felicia påstod att dom va super äckliga, och vi har typ samma smak så...näää jag vågar inte chansa =) Jag tänker nog gå på ett säkert kort.
Jag brukar ju egentligen träna på Onsdagar, men den blir imorgon istället =)


Längtar förresten tills fredag, då ska vi på inflyttningsfest hos Janne! =) Och på Söndag kommer Lisa hem! Världens bästa tjej och kompis, så jag längtar verkligen!

Nä nu ska jag till Ica, vi hörs imorgon! Tjingeling

Jag tävlar....

Wohoo....en tävling som jag gillar =)

Jag tävlar på fokis.se hemsida om två valfria saker ifrån mihi.se Skulle mer än gärna vinna ett smyckeställ eftersom jag nu har allt utspritt överallt och ingenstans =)

Jag tävlar....

Wohoo....en tävling som jag gillar =)

Jag tävlar på www.fokis.se hemsida om två valfria saker ifrån www.mihi.se Skulle mer än gärna vinna ett smyckeställ eftersom jag nu har allt utspritt överallt och ingenstans =)

Helgen över...

Jag har haft världens lugnaste helg och det har varit sååååå skönt. Har verkligen inte haft en lugn helg på länge så det va välbehövt. I fredags satt jag framför TV:n kollade på en fruktansvärt äcklig film. Jag är van att titta på skräckfilmer och brukar bara ibland behöva titta bakom en filt, men det här filmen va skit äcklig stundtals, en gammal tant som äcklade sig.... se den...

                                             

I lördags så åkte jag till systeryster och lilla Axel, vi satt och snackade skit och gjorde ett fint kort som vi skulle ge till pappa på FarsDag. Sen badade vi oxå lilla plutten, han tyckte verkligen det va skit kul och nu när han nästan är fyra månader så har han börjat prata massor, eller ja det är ju inga ord men han låter =) Glad och munter och knappt inget vatten kvar i baljan när han va klar =)

På kvällen hade jag och Johan ingenting för oss samtidigt som vi inte orkade göra något särskilt, så i brist på annat så runt 19 tiden så åkte vi in till Borås och handlade lite god mat =)

Söndag gick jag upp vid tio för att åka och fira lilla pappa. Han fick en fin blomma, en påse gelehallon (hans favorit godis) och vårt fina kort som vi gjort =)
När jag kom hem så fick jag ett ryck och storstäda hela lägenheten. Det blev skinande rent lagom till att mamma kom ner och satt och drack vin och åt ost och kex med mig =) mumma!

Och nu är det måndag, ny vecka nya möjligheter!

Dagens att göra lista:
Jobba
Träna gymnastik 2tim
Dansa 2tim
Äta
Kolla TV
Sova


KnasTorsdag!!!

Hej hopp! Idag började min dag förjävligt. När vi hade haft morgonmötet så gick jag och satte mig på min plats. Sen började jag må illa och det tog kanske 1minut sen va jag tvungen att gå och spy!?!? Måste ha ätit något konstigt för när jag kom hem och hade vilat någon timme så va jag hur pigg som helst. Irriterande att en hel arbetsdag gick bort bara för det. Eftersom man har en budget man ska nå så blir det jobbigt när man är borta en dag för då måste man ta igen det =(

Så jag har inte gjort så mycket idag och inte heller resten av veckan. Idag har jag lagat mat, glott på TV, skjutsat Johan till hans pappa och nyss så kom jag hem ifrån djuraffären. Va tvungen att köpa ny mat till Greta. Hon är så tunn så jag måste göda upp henne med ett fetare foder fram till utställningen i December.

Nu ikväll ska jag se lite till på TV, klockan 20 kommer Mammas pojkar och klockan 21 är det MTV Europe Music Awards 2009. Trevligt =)


Här får ni se en liten bild på Korre när han sover, sååå söt! =)



Måndagen äntligen slut....

Äntligen är måndagen slut, det va riktigt segt idag på jobbet. Men när jag fick gå hem så åkte jag och Hannah och storhandlade, eller rättare sagt hon handlade och jag körde vagnen =) Sen åkte jag och köpte thaimat och sen sprang jag vidare till dansen.
Nu är jag aptrött, så jag tänkte inte skriva så mycket. I lördags va jag ju hos Felicia och i Borås. Hade verkligen skitkul! Förfest hos felicia med massa trevligt folk och sen ut i Borås på Harrys. Som sagt jag orkar inte skriva mycket så ni får se bilder =)

RSS 2.0